Make Up Store Chocolate Fondant Eyedust Recension, Swatches, Bilder

Make Up Store Chocolate Fondant Eyedust

Make Up Store Chocolate Fondant Eyedust

Make Up Store Chocolate Fondant är en lös brun ögonskugga med nanopartiklar av guldskimmer. Skimret gör att den får en något svag olivgrön ton. För att applicera lösa skuggor, så även Chocolate Fondant använder jag mist framför primer. Applicerar jag den torr behöver den några lager för att poppa.
Utan primer/mist så höll Chocolate Fondant i 4-5 timmar på mig, så räkna med en heldag mer eller mindre utan crease med primer som underlag. Den creasade snabbare än vad Microshadow gör utan primer.

Chocolate Fondant gav ingen tendens till nedfall, förutom vad som är normalt för skimriga skuggor. Ofta har jag svårt att få bort skimmer som hamnat under ögat/kinden, men det jag såg är knappt noterbart.

Förpackningen försvårar visualiseringen av hur mycket 1,2gram är. Men det är en dryg lös skugga och extremt pigmenterat så nog lär den räcka ett tag. Chocolate Fondant använder jag gärna på egen hand, men även som en extra touch där jag vill förstärka något över en matt skugga.

Finns att köpa: Lanseras i november hos MAKE UP STORE (135SEK)

Se mer bilder på Chocolate Fondant!

Make Up Store Chocolate Fondant EyedustMake Up Store Chocolate Fondant Eyedust

Make Up Store Chocolate Fondant EyedustMake Up Store Chocolate Fondant Eyedust

MakeUpStore Chocolate Fondant EyedustMake Up Store Chocolate Fondant Eyedust

MakeUpStore Chocolate Fondant EyedustMake Up Store Chocolate Fondant Eyedust

MakeUpStore Chocolate Fondant EyedustMake Up Store Chocolate Fondant Eyedust

Make Up Store Chocolate Fondant SwatchMake Up Store Chocolate Fondant Eyedust

MakeUpStore Chocolate Fondant EyedustChocolate Fondant yttre ögonvrå/ögonlock, Cinnamon Bread Microshadow inre ögonvrån/undre fransrad, Chocolate Cheese Cake Eye Pencil vattenlinje /undre fransrad

Make Up Store Ögonskuggor Etiketter: , , ,

3 reaktioner till “Make Up Store Chocolate Fondant Eyedust Recension, Swatches, Bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.